Activiteiten

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

Activiteiten

 1. Op
  18 apr

  Bezoek aan de Pedemolen

  Op donderdagnamiddag 18 april bezoeken we de Pedemolen te Sint-Gertrudius- Pede. Jan Delcour, ex-mulder, leidt ons rond in de molen en vertelt  over het wel en wee van de molens te Dilbeek. Jan is ervaringsdeskundige en je kan je dan ook geen betere gids voorstellen.

   De rondleiding start om 14u. aan de Pedemolen, Lostraat 84 en duurt ongeveer 2 uur. Nadien bieden we je graag een glaasje aan.

   Vermits dit een flitsactiviteit is, is het aantal inschrijvingen beperkt. Snel reageren is dan ook de boodschap. De bijdrage bedraagt € 5 per persoon.

   Inschrijven kan door € 5 per persoon te storten op de rekening van Davidsfonds Wolsem BE73 0011 2887 2660 met vermelding “Pedemolen” en na betaling je bezoek te bevestigen via davidsfondswolsem@gmail.com

   We hopen je zeker te ontmoeten.

   Graag tot 18 april.

   Het Davidsfondsbestuur

  1 sessie Bezoek met gids Cultuurregio Halle-Vilvoorde
  Bezoek aan de Pedemolen
  Meer informatie
 2. Op
  24 mei

  Uitstap naar Kortrijk

  Uitstap naar Kortijk. aan TEXTURE het museum van vlas en textiel, een gegidste ontdekking van het oude stadscentrum, een originele beleving van de Guldensporenslag, een lekkere lunch... 

  Cultuurregio Halle-Vilvoorde
  Uitstap naar Kortrijk
  Meer informatie
 3. Op
  08 jun

  Kasteelconcert

  Concert in Kasteel La Motte, Lumbeekstraat 22 te Sint-Ulriks Kapelle.

  Cultuurregio Halle-Vilvoorde
  Kasteelconcert
  Meer informatie